Oferta pentru telefoane clasice la cele mai bune preturiDin pacate gama de telefoane clasice este pe zi ce trece din ce in ce mai limitata avand putine noi modele ce se dezvolta. Acest fapt se datoreaza noilot tehnologii de varf cu care se lauda smartphonurile. Acestea au functii din ce in ce mai avansate si preturi foarte mari. Cele de top ajungand la preturi de 5000 lei, iar in medie un smartphone de perfrmante medii este undeva la 1000 lei. Noile tehnologii le permit acestora un transfer foarte mare de date dar si apeluri de tip video, astfel puteti sa vorbiti si sa vizualizati in timp real persoana apelata. Pretul unui telefon clasic este foarte mic si in medie este undeva la 150 de lei, considerabil mai mic decat un telefon inteligent.

Principalul avantaj al telefoanelor clasice spre deosebire de cele inteligent este faptul ca sunt cu mult, dar mult mai rezistente. Asadar poti scapa jos lejer un telefon de acest tip si cu siguranta nu o sa iti faci griji ca s-a spart, zgariat ori fisurat. De multe ori nici nu sare spatele carcasei ori bateria care la unele modele de telefoane clasice este prinsa fix de acesta.
tv
Ca tot am adus vorba de bateria, ei bine aceasta tine extrem de mult decat la orice telefon smart la care nu va rezista 2-4 zile indiferent cat de mult se economiseste curent electric. Bateria celor mai multe telefoane clasice tine cu lejeritate 10 zile, unele ajungang chiar si la 15 poate 20 de zile in regim de uz normal. Functiile avute sunt cele normale de apelare si mesagerie de tip text si multimedia. Unele au functii speciale gen lanterna, camera foto cu blit. In general telefoanele clasice de la Samsung fiind dotate cu camere foto destul de performante si permit salvarea acestora pe carduri SD sau trimiterea prin MMS sau email.

Faptul ca acestea sunt considerabil de ieftine, rezistente si au o autonomie foarte mare le fac de luat in calcul atunci cand se achizitioneaza un telefon de rezerva pentru calatorii sau in masina. Din punct de veder practic, degeaba au o multime de functii speciale pe smartphone daca nu le poti utiliza decat o scurta perioada de timp.

Cele mai bine vandute telefoane clasice de catre eMag

Aceste 5 telefoane sunt in topul vanzarilor magazinului eMag fiind in continuare, pretul acestora variaza intre 50 si 300 lei:

  • Samsung E1200 Keystone 2
  • Nokia 302 Asha
  • Allview M7 Start
  • Nokia 225
  • Nokia 106

  • Majoritatea utilizatorilor de telefoane clasice sunt in mare proportie persoane in varsta ce nu pot tine pasul cu tehnologia si utilizeaza acel telefon strict pentru functia de baza - apel audio. Acestea sunt totusi o buna alegere pentru copii de varsta mica pentru un plus de siguranta din partea parintilor. Nu sunt o alegere gresita nici ca o mica rezerva de tinunt in permanenta in casa sau in masina, daca cumva se strica telefonul inteligent sau il pierdeti cel putin aveti o alternativa de moment.

    In concluzie noi cei de la echipa top30.ro va recomandam sa va achizitionati unul sau chiar mai multe telefoane clasice la liber pentru un plus de siguranta indiferent de situatie. Un smartphone se poate strica oricand si din pacate acest lucru se intamplat cand avem mare nevoie de acesta. Vizitati frecvent acest website pentru a vizualiza oferta de telefoane clasice puse la vanzare in Romania. Aveti posibilitatea sa vizualizati telefoanele dupa diverse criterii de clasificare, ca de exemplu: pret, dimensiuni, autonomia bateriei, camera foto, lanterna, numar functii diverse, etc.    © 2006 - 2015 top30.ro